Header Image
Home / Raambekledingen

Raambekledingen

1Met gordijnen, vitrage en/of inbetweens geeft u uw woning of werkruimte precies het accent dat u wilt. Modern, functioneel, trendy, met  Betuwse Woonideeën realiseert u uw ideeën. Raambekleding geeft extra sfeer aan uw interieur. We bieden u maatwerk voor alle soorten ramen.

Gordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Voor woonkamer, slaapkamer en kinderkamers kiest u met overgordijnen voor warmte en huiselijkheid! Overgordijnen geven u bovendien privacy tijdens de donkere avonden. We adviseren u graag over de juiste stof, de kleur en het dessin. En we vertellen u graag over de mogelijkheden van diverse plooisoorten, zeilringen, aan de achterzijde gevoerd, et cetera. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vitrage en Inbetweens zijn sfeervol en lichtdoorlatend. Vitrages zijn dun en transparant. Inbetweens zijn iets dikker en geven nog minder inkijk. Met inbetweens zorgt u voor meer privacy. Ze zijn lichtdoorlatend, waardoor het binnenkomende licht sfeervol wordt verzacht. Wilt u een wat dunnere stof en toch de gezelligheid wilt van een gordijn?

Benieuwd naar wat wij op het gebied van raambekleding voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!
Neem Contact met ons op

Top