Header Image
Home / Vloerbedekkingen

Vloerbedekkingen

vloerbedekkingVloerbedekking die functioneel, sfeervol of trendy is? Met tapijt, PVC-vloeren, vinyl of tapijttegels realiseert u elke wens! Voor iedere uitstraling en functionaliteit is vloerbedekking een sfeervolle oplossing.

Betuwse Woonideeën adviseert u deskundig over úw oplossing.
Daarmee maakt u uw woon- of projectideeën waar.

 

 

 

Tapijt is een traditionele vloerbedekking die altijd eigentijds blijft. Goed tapijt geeft warmte en karakter aan uw woning. Verder is het sterk genoeg voor dagelijks gebruik en werkt het energiebesparend.

PVC-vloeren zijn innovatieve designvloeren met een verbazingwekkende natuurlijke uitstraling. Ze zijn slijtvast, makkelijk in onderhoud en stevig. PVC-vloeren zijn bovendien veel stiller dan houten vloeren.

Laminaat heeft de warme uitstraling van hout, maar is voordeliger én gemakkelijker te onderhouden. Omdat het een harde toplaag heeft, is laminaat is het perfecte alternatief voor een houten vloer of parket.

Vinyl is trendy en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien is vinyl verkrijgbaar in heel veel kleuren en patronen. Vinyl past in bijna ieder vertrek, heeft een krasvrije laag en is geluiddempend.

Tapijttegels bieden u de voordelen van tapijt en tegels in één! En u kunt ook nog eens zelf uw design bepalen, aanpassen en zelfs meeverhuizen. Tapijttegels zijn in de meest uiteenlopende dessins te krijgen.

Deurmatten zijn essentieel voor het behoud van uw vloer. Met een goede deurmat verlengt u de levensduur van uw vloer. Er zijn deurmatten voor buiten (borstelmatten) en voor binnen (droogloopmatten en schoonloopmatten). Voor iedere situatie bieden we u een oplossing.

Benieuwd naar wat wij op het gebied van vloerbedekking voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!
Neem Contact met ons op
Top