Home / Vloerbedekkingen / Tapijttegels

Tapijttegels

Tapijttegels
Tapijttegels, je kunt blijven veranderen Tapijttegels, de voordelen van tapijt en tegels in 1! Met dit verschil: u kunt tegels mixen, met verschillende kleuren, soorten, enz. Zelfs mee laten verhuizen en weer gebruiken.

tapijttegelsGaat u verhuizen? Uw kamer anders indelen? Nieuwe meubels of gordijnen aanschaffen? Wat u plannen ook zijn, met tapijttegels is veranderen een fluitje van een cent. U kunt het design in een handomdraai aanpassen. En alles dan nog eens veranderen. En nog eens.

Voortaan zult u heel anders tegen je vloer aankijken. Want die kunt u heel makkelijk aanpassen aan de stijl van dat moment. Er zijn heel veel soorten tapijttegels die u kunt kopen. Zo zijn er allerhande structuren en kleuren te bedenken die in uw interieur passen. Alleen dient u ook op de kwaliteit te letten en u af te vragen hoe intensief gaan ze belopen worden en waar wil ik de tapijttegels in gaan zetten.

Betuwse woonideeën geeft u een deskundig advies en samen komen we tot uw keuze voor woning en/of kantoor!

  • voordelen van tapijttegels
  • geschikt voor iedere ruimte in huis
  • slijtvast en een lange levensduur dus kostenbesparend
  • makkelijk te veranderen
  • veel combinatiemogelijkheden

Ruime keuze
Ook voor andere soorten vloerbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een combinatie van verschillende soorten vloeren? Naast tapijt leveren we ook PVC vloeren, laminaten en vinyls.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier

Top