Gordijnen kopen

Home » Gordijnen kopen

Gordijnen laten plaatsen zorgt voor een huiselijke sfeer

Bent u op zoek naar gordijnen? Dan bent u bij Betuwse Woonideeën op de goede plaats! Gordijnen zijn in veel verschillende stijlen verkrijgbaar, waardoor u een compleet ander product kan krijgen. Met onze rijdende showroom kunnen wij bij u thuis of op kantoor langs komen, zodat wij samen de gordijnen kunnen kiezen die bij uw wensen past. Als u de keuze heeft gemaakt kunnen wij ook voor de installatie van de gordijnen zorgen. Wij geven u graag advies over onze gordijnen.
Bekijk ook eens onze andere vormen van binnenzonwering: Inbetween gordijnen, Houten jaloezieën, Duo rolgordijnen, Vouwgordijnen, Shutters, Aluminium jaloezieën of Rolgordijnen.

De voordelen van gordijnen

  • Zorgen voor privacy
  • Dempen het geluid van binnen en van buiten
  • Houden overmatig zonlicht buiten
  • Geeft een warme en huiselijke sfeer
Inbetween wave gordijnen aan rvs rails

Advies nodig bij gordijnen?

Welke soorten gordijnen zijn er?

Een tijdloze vorm van raamdecoratie zijn gordijnen en overgordijnen. Kies je voor deze vorm van binnenzonwering zit u altijd goed. Gordijnen zijn te verdelen in 3 soorten; vitrage, inbetween en overgordijnen.

Vitrage gordijnen

Vitrage wordt bijna altijd met een overgordijn gecombineerd. De functie van een vitrage gordijn is het voorkomen van inkijk met behoud van daglicht. Tegenwoordig worden deze gordijnen vaak gecombineerd met houten jaloezieën, maar kan ook nog steeds gecombineerd worden met een overgordijn.

Inbetween gordijnen

Een inbetween gordijn valt tussen vitrage en overgordijnen in. Deze gordijnen zijn nog steeds transparant, maar laten minder zicht en minder licht door dan een vitrage. Doordat de gordijnen nog steeds licht door laten kunnen ze overdag dicht blijven. Een inbetween gordijn kan goed gecombineerd worden met een overgordijn, maar kan ook functioneel zijn in combinatie met houten jaloezieën.

Overgordijnen

Overgordijnen worden gebruikt om sfeer te creëren in een huis. Deze gordijnen zijn niet transparant en kunnen de kamer volledig verduisteren. Daarnaast hebben deze gordijnen een isolerende functie, zo houden ze warmte en geluid tegen. Overgordijnen zijn goed te combineren met inbetween gordijnen, vitrage of houten jaloezieën.

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Wij komen graag bij u thuis of op locatie langs voor een op maat gemaakt advies, omdat we met deze persoonlijke benadering het beste uw wensen kunnen bepalen. U kunt gelijk de producten bekijken in onze rijdende showroom. Door ons gesprek komt u misschien wel op hele andere ideeën dan u eerst in gedachten had. Met onze vakmensen kunnen wij de gekozen stijl gelijk in uw woning plaatsen. We houden van ons vak en doen alle projecten, groot of klein, met dezelfde passie en enthousiasme. Onze missie is: alle klanten moeten 100% tevreden zijn. We zien u namelijk graag opnieuw terug tevreden klant!

Betuwse Woonideeën, uw interieuradviseur

Betuwse Woonideeën is een interieurspecialist opgericht in 2015 en is gevestigd in Geldermalsen, waar ook onze showroom zich bevindt. Wij verkopen en plaatsen gordijnen in regio Geldermalsen, Buren, Leerdam, Culemborg, de nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg, Zaltbommel, Beesd, Tiel, West Betuwe, Meteren, De Plantage in Meteren Tricht, Buurmalsen en Vianen.
Meer informatie over gordijnen? Wij adviseren u graag bij ons in de showroom of bij u op locatie.

Inbetween gordijnen laten plaatsen door Betuwse Woonideeën

Bent u op zoek naar inbetween gordijnen? Dan bent u bij Betuwse Woonideeën op de goede plaats! Inbetweens zijn in veel verschillende stoffen en kleuren beschikbaar. Zo passen deze gordijnen bij ieder interieur. Wij kunnen bij u op locatie komen met onze rijdende showroom, zo kunnen wij u samples laten zien van ons assortiment. Heeft u de keuze gemaakt? Wij zorgen voor de installatie van de inbetween gordijnen.

Bekijk ook eens onze andere vormen van binnenzonwering: Gordijnen, Houten jaloezieën, Duo rolgordijnen, Vouwgordijnen, Shutters, Aluminium jaloezieën of Rolgordijnen.