Houten jaloezieën kopen

Home » Houten jaloezieën kopen

Houten jaloezieën zorgen voor een tijdloze en warme sfeer

jaloezieën? Dan bent u bij Betuwse Woonideeën op de goede plaats! Houten jaloezieën zijn in veel verschillende stijlen verkrijgbaar, waardoor u een compleet ander product kan krijgen. Met onze rijdende showroom kunnen wij bij u thuis of op kantoor langs komen, zodat wij samen de jaloezieën kunnen kiezen die bij uw wensen past. Als u de keuze heeft gemaakt kunnen wij ook voor de installatie van de jaloezieën zorgen. Wij geven u graag advies over onze houten jaloezieën.
Bekijk ook eens onze andere vormen van binnenzonwering: Gordijnen, Inbetween gordijnen, Duo rolgordijnen, Vouwgordijnen, Shutters, Aluminium jaloezieën of Rolgordijnen.

De voordelen van houten jaloezieën

  • In één handomdraai het zonlicht doseren in uw woning
  • Uitgebreide mogelijkheden in lamelbreedte, koorden en ladderbanden
  • Geschikt voor thuis, kantoor of openbare ruimte
  • Zorgt voor een warme sfeer
Houten jalozien opgehangen

Houten jaloezieën nodig?

Welke variaties houten jaloezieën zijn er?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw houten jaloezieën te personaliseren. De jaloezieën zijn er in veel verschillende kleuren en zijn met of zonder hout motief beschikbaar. Om het geheel een stoerdere uitstraling te geven kunt u de jaloezieën met of zonder ladderbanden kiezen. Ook kunt u de breedte van de lamellen bepalen om zo weer een heel ander effect te krijgen. Zo kunt u ervoor zorgen dat dit product perfect bij uw nieuwe interieur past.
Meer weten?

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Wij komen graag bij u thuis of op locatie langs voor een op maat gemaakt advies, omdat we met deze persoonlijke benadering het beste uw wensen kunnen bepalen. U kunt gelijk de producten bekijken in onze rijdende showroom. Door ons gesprek komt u misschien wel op hele andere ideeën dan u eerst in gedachten had. Met onze vakmensen kunnen wij de gekozen stijl gelijk in uw woning plaatsen. We houden van ons vak en doen alle projecten, groot of klein, met dezelfde passie en enthousiasme. Onze missie is: alle klanten moeten 100% tevreden zijn. We zien u namelijk graag opnieuw terug tevreden klant!

Betuwse Woonideeën, uw interieuradviseur

Betuwse Woonideeën is een interieurspecialist opgericht in 2015 en is gevestigd in Geldermalsen, waar ook onze showroom zich bevindt. Wij installeren houten jaloezieën in Geldermalsen, Buren, Leerdam, Culemborg, de nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg, Zaltbommel, Beesd, Tiel, West Betuwe, Meteren, De Plantage in Meteren Tricht, Buurmalsen en Vianen. Kon voor advies langs in de showroom of wij komen bij u op locatie om meer te weten te komen over houten jaloezieën.