Opening van ons nieuwe pand – juni 2022

Home » Opening van ons nieuwe pand – juni 2022

Alles onder 1 dak

Betuwse Woonideeën gaat verhuizen en opent op 3 juni haar nieuwe pand aan de Iepenwei 3D in Geldermalsen. Een echt familiebedrijf die na 7 jaar een begrip is geworden in de gemeente West Betuwe en in de naburige gemeenten. Korte lijnen waarin vader, moeder, dochter en jongste zoon samen het bedrijf runnen en de andere kinderen regelmatig bijspringen. Jolanda geeft aan dat ‘het mede mogelijk geworden is door uw vertrouwen in ons en uw gunning. Daarom willen we opening graag met u vieren. Velen van u hebben we meerdere keren mogen bedienen met onze oplossingen!’

Voor bestaande klanten hebben we de officiële opening op 3 juni. We stellen het zeer op prijs als u op D .V. 3 juni 2022 vanaf 15.00 aanwezig wilt zijn. Bekijk hier onze flyer.

De weg naar ons nieuwe pand in Geldermalsen.

D.V. Zaterdag 4 juni zal de algemene opening zijn waar iedereen die wil welkom is. We zullen op beide dagen voor een hapje en een drankje zorgen en voor de kinderen hebben we een springkussen.

Jolanda vertelt:

Hoe is Betuwse Woonideeën begonnen en ontstaan

‘Na het ontslag eind 2013 van mijn vader wilde hij een eigen bedrijf oprichten. Samen met zijn vrouw Sija hebben ze dat in mei 2015 omgezet met een inschrijving bij de kamer van koophandel. Ze zijn gestart in onze achtertuin met een kleine showroom. In 2017 hebben ze van de gebroeders Van Mourik een aanbod gekregen voor de huur van een pand waar onze huidige showroom nu nog gevestigd is. De opslag was elders waar we door ruimte gebrek niet konden blijven. Omdat huren of kopen eind 2019 al niet makkelijk was hebben we de voorraad bij ons in de achtertuin gehad. Doordat we steeds meer klanten mogen bedienen en dus toenemende drukte heeft mijn vader mij in 2018 gevraagd om mee te komen helpen, wat ik graag wilde en heel leuk vond en vind. Ondertussen ben ik het vaste gezicht in onze showroom. Mijn moeder Sija doet tot op de dag van vandaag de betalingen en houdt de geldstroom in de gaten’,

De opslag ruimte was te beperkt en om onze werkzaamheden te stroomlijnen was het hard nodig om de showroom en opslag bij elkaar te hebben. Dit was bij ons huidige pand helaas niet mogelijk. Eind 2019 is mijn broertje Wim ons een aantal dagen in de week mee komen helpen om zo u te kunnen blijven bedienen. Ondertussen helpen mijn andere broer en zussen soms ook met hand en span diensten. Begin 2022 hebben we een kans gekregen om een pand te kopen en deze hebben we verzilverd. Nu 7 jaar later zijn we sinds 6 april druk bezig met de inrichting en aankleding van ons nieuwe pand. Al met al kijken we terug op een enerverende en mooie periode die we hopen te kunnen voorzetten.