PVC Vloer kopen

Home » PVC Vloer kopen

Duurzame PVC vloer laten leggen voor uw huis of kantoor

Bent u op zoek naar een PVC vloer? Dan bent u bij Betuwse Woonideeën op de goede plaats! Met onze rijdende showroom kunnen wij bij u thuis of op kantoor langs komen, zodat wij samen de vloer kunnen kiezen die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt kunnen wij ook de vloer leggen voor u.
Wij kunnen ook gelijk voor passende binnenzonwering zorgen of complete horsystemen installeren.
Als PVC vloeren niet uw voorkeur heeft kunnen wij u ook voorzien van tapijttegels, tapijt vloeren, vinyl vloeren, laminaat vloeren of COREtec® vloeren.

De voordelen van een PVC vloer

  • Slijtvaste en duurzame vloer
  • Geschikt voor thuis, kantoor of openbare ruimte
  • Makkelijk in onderhoud
  • Stiller dan een houten of laminaat vloer
  • Geschikt voor vloerverwarming
Onze specialist legt hier een PVC vloer

PVC vloer nodig?

Wat zijn PVC vloeren?

Een PVC vloer is een vorm van vloerbedekking. Het lijkt erg op laminaat vloeren, maar heeft hele andere eigenschappen. PVC vloeren zijn gemaakt van Polyvinylchloride en een laminaat vloer bestaat uit meerdere samengeperste lagen. De voordelen van een PVC vloer is dat deze zeer geluiddempend, slijtvast en makkelijk te onderhouden is en door de slijtvaste laag is de slijtage minimaal. Hierdoor is deze vloer is een duurzame, comfortabele en mooie vloer waar u vele jaren van kunt genieten. Betuwse Woonideeën heeft alleen PVC vloeren met een milieukeurmerk, hier zitten geen verkeerde weekmakers in. Zo kunt u onbezorgd van uw vloer genieten.
Meer weten?

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Voor een op maat gemaakt advies komen we graag bij u thuis of op locatie omdat we met deze persoonlijke benadering optimaal advies kunnen geven. Met onze rijdende showroom kunnen wij u onze producten op locatie laten zien. Dit adviesgesprek brengt u misschien wel op hele andere ideeën dan u voor ogen had. Met onze vakmensen kunnen wij ons advies gelijk uitvoeren op uw woning. We houden van ons vak en doen alle opdrachten met passie en enthousiasme, of het nu een kleine opdracht is of een groot project. Onze missie is: alle klanten moeten volledig tevreden zijn. We zien u namelijk graag terug als tevreden klant!

Betuwse Woonideeën, uw interieuradviseur

Betuwse Woonideeën is een interieurspecialist opgericht in 2015 en is gevestigd in Geldermalsen, waar ook onze showroom zich bevindt. Wij leggen PVC vloeren in regio Geldermalsen, Buren, Leerdam, Culemborg, de nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg, Zaltbommel, Beesd, Tiel, West Betuwe, Meteren, De Plantage in Meteren Tricht, Buurmalsen en Vianen.
Voor meer informatie over PVC vloeren komen we graag bij u langs of kom naar ons in de showroom