Vitrage en Inbetweens

Home » Raambekleding » Vitrage en Inbetweens

Vitrage en Inbetweens, sfeervol en lichtdoorlatend.

U wilt wel licht binnen, maar geen nieuwsgierige blikken? Denk dan eens aan vitrage of inbetweens. Ze zijn allebei lichtdoorlatend en voorkomen directe inkijk.

Vitrage

Vitrage is dun en transparant waardoor het directe inkijk belemmert en het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Vitrage wordt vaak gecombineerd met overgordijnen, maar dat hoeft natuurlijk niet, in combinatie met bijvoorbeeld een vouwgordijn geeft vitrage ook een prachtige en rustige uitstraling aan uw interieur.

Inbetweens

Inbetweens vallen qua dikte tussen overgordijnen en vitrage. U kijkt altijd van donker naar licht, dus overdag naar buiten en ’s avonds naar binnen. Inbetweens zijn ideaal als u niet van al te dikke stof houdt en toch de gezelligheid van een gordijn wilt. Heeft u geen ruimte voor gordijnen? Dan zijn inbetweens een perfecte oplossing, want ze zorgen ook voor een ruimtelijk effect.

Voordelen van vitrage en inbetweens

  • Lichtdoorlatend
  • Sfeervol
  • Mooie combinaties te maken met andere raamdecoraties
  • Privacyverhogend
  • Geluiddempend

Vitrage en inbetweens zijn in vele kleuren en stijlen te verkrijgen. U vindt bij ons een verrassend grote collectie van mooie stoffen, van effen tot design. Kom kijken en voelen bij ons in de inspiratieshowroom. Kan dat niet? Dan komen we ook graag bij u thuis of op kantoor.