Raamdecoratie

Home » Raamdecoratie

Raamdecoratie op maat geïnstalleerd voor u

Bent u op zoek naar raamdecoratie of raambekleding? Dan zit u op de goede plaats bij Betuwse Woonideeën! Raamdecoratie zijn er in vele soorten en maten verkrijgbaar. Met onze rijdende showroom kunnen wij bij u thuis of op kantoor langs komen, zodat wij u alle mogelijke vormen van raambekleding kunnen laten zien. Als u een keuze heeft kunnen maken kunnen onze installateurs de raamdecoratie voor u inmeten en ophangen.

Wij verkopen en plaatsen de volgende raambekleding: Gordijnen, vitrage, inbetweens, Rolgordijnen, Duo rolgordijnen, Houten jaloezieën, Aluminium jaloezieën, Shutters, Paneelgordijnen, Plisségordijnen, Vouwgordijnen en Lamellen.

Onze specialisten in raamdecoratie

Nieuwe raamdecoratie nodig?

Ons assortiment raamdecoratie

Betuwse Woonideeën kan u in alle vormen van raamdecoratie voorzien. Hier leggen wij de verschillende soorten raambekleding uit.

Rolgordijnen

Bij Betuwse woonideeën kunt u kiezen voor volledige verduistering of juist transparante rolgordijnen en prachtig gefilterd daglicht met onze rolgordijnen. Rolgordijnen worden door ons op maat gemaakt. Een combinatie met overgordijnen is heel goed mogelijk.

Duo rolgordijnen

Een Duo rolgordijn als raambekleding biedt de ideale balans tussen sfeer en functionaliteit. U creëert een speelse lichtinval, welke u kunt afstemmen op uw eigen wensen. U bepaalt helemaal zelf of u het gefilterde daglicht in uw kamer wilt laten binnenvallen of dat de woon- of slaapkamer af wilt sluiten van het daglicht.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn ongetwijfeld een klassieker en creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Door de grote variatie aan lamelbreedte, ladderbanden en koorden bepaalt u zelf het karakter van de ruimte en de sfeer. Of die nu trendy, eerder klassiek dan wel romantisch is.

Aluminium jaloezieen

Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan aluminium jaloezieën. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Aluminium jaloeziëen op maat zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur. Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit en aluminium jaloezieën geven de perfecte lichtregulering.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen is een raambekleding die steeds populairder wordt. Door de vele mogelijkheden en variaties. Een paneelgordijn is ook buitengewoon geschikt als fraaie afscheiding van woonruimten.

Vouwgordijnen

Als je een sfeervolle en moderne raamdecoratie zoekt is vouwgordijnen een mooie optie. Zo kun je dezelfde stof kiezen als je overgordijnen.

Plissé en Dupli gordijnen

Plisségordijnen zijn functioneel, maar ook erg sfeervol. De stoffen zijn verkrijgbaar in transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Een mooie toevoeging is het vrijhangend of top/down – bottom/up systeem waardoor de gordijnen niet alleen van boven naar beneden gaan, maar waarbij je ook de bovenkant kan laten zakken. Dit geeft een mooi speels effect.

Lamellen

Lamellen zijn verticale jaloezieën. Met deze raamdecoratie wordt uw raam optisch langer gemaakt en kunt u de zon of het daglicht goed reguleren. De lamellen zijn verkrijgbaar in stof, aluminium en pvc.

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Wij komen graag bij u thuis of op locatie langs voor een op maat gemaakt advies, omdat we met deze persoonlijke benadering het beste uw wensen kunnen bepalen. U kunt gelijk de producten bekijken in onze rijdende showroom. Door ons gesprek komt u misschien wel op hele andere ideeën dan u eerst in gedachten had. Met onze vakmensen kunnen wij de gekozen stijl gelijk in uw woning plaatsen. We houden van ons vak en doen alle projecten, groot of klein, met dezelfde passie en enthousiasme. Onze missie is: alle klanten moeten 100% tevreden zijn. We zien u namelijk graag opnieuw terug tevreden klant!

Betuwse Woonideeën, uw specialist in raamdecoratie

Betuwse Woonideeën is een interieurspecialist opgericht in 2015 en is gevestigd in Geldermalsen, waar ook onze showroom zich bevindt. Wij verkopen en plaatsen diverse soorten raambekleding in regio Geldermalsen, Buren, Leerdam, Culemborg, de nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg, Zaltbommel, Beesd, Tiel, West Betuwe, Meteren, De Plantage in Meteren Tricht, Buurmalsen en Vianen.