Tapijt kopen

Home » Tapijt kopen

Tapijt vloer laten leggen

Als u op zoek bent naar een tapijt vloer, dan komt u naar Betuwse Woonideeën! Wij kiezen samen uw nieuwe vloer uit en kunnen stalen laten zien in onze rijdende showroom. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunnen wij zelfs de tapijtvloer leggen voor u.
Ook voor passende binnenzonwering of complete horsystemen kunt u bij ons terecht.
Als tapijt vloeren uw voorkeur niet heeft leveren wij ook PVC vloeren, tapijttegels, vinyl vloeren, laminaat vloeren of COREtec® vloeren.

De voordelen van een tapijtvloer

  • Geeft een warme sfeer
  • Houdt beter warmte vast dan tegels of een houten vloer
  • Energiebesparend door betere isolatie
  • Geeft een behaaglijk en comfortabel gevoel

Tapijtvloer nodig?

Waarom kies je voor een vloer van tapijt?

Tapijt als vloerbedekking is een hele verstandige keuze, ondanks dat deze vloer minder populair is. Een tapijtvloer is een hele comfortabele en behaaglijke vloer. Het geeft heel veel sfeer aan een ruimte en geeft gelijk een thuis gevoel. Als je kinderen hebt is tapijt ook een slimme keuze, deze vloer is namelijk erg geluiddempend. Dit is fijn voor jezelf, maar ook voor je buren. Hierdoor kan dit een afweging zijn om uw trap met tapijt te bekleden. Ook is een tapijt vloer goed tegen stof. Doordat de stof in de vloer blijft zitten zitten er minder stofdeeltjes in de lucht, waardoor de lucht beter wordt.
Wij verkopen ook tapijttegels. Hierdoor heeft u alle bovenstaande voordelen, maar kunt u ook nog eens zelf een patroon maken door verschillende kleuren door elkaar te gebruiken. De tegels zijn ook makkelijk te vervangen en her te gebruiken.
Meer weten?

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Voor een op maat gemaakt advies komen we graag bij u thuis of op locatie omdat we met deze persoonlijke benadering optimaal advies kunnen geven. Met onze rijdende showroom kunnen wij u onze producten op locatie laten zien. Dit adviesgesprek brengt u misschien wel op hele andere ideeën dan u voor ogen had. Met onze vakmensen kunnen wij ons advies gelijk uitvoeren op uw woning. We houden van ons vak en doen alle opdrachten met passie en enthousiasme, of het nu een kleine opdracht is of een groot project. Onze missie is: alle klanten moeten volledig tevreden zijn. We zien u namelijk graag terug als tevreden klant!

Betuwse Woonideeën, uw interieuradviseur

Betuwse Woonideeën is een interieurspecialist opgericht in 2015 en is gevestigd in Geldermalsen, waar ook onze showroom zich bevindt. Wij leggen tapijt vloeren in regio Geldermalsen, Buren, Leerdam, Culemborg, de nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg, Zaltbommel, Beesd, Tiel, West Betuwe, Meteren, De Plantage in Meteren Tricht, Buurmalsen en Vianen. Voor meer informatie over tapijtvloeren kunt u bij ons langs komen in onze showroom of wij komen met onze showroom naar uw locatie.