Vloerbedekking laten leggen

Home » Vloerbedekking laten leggen

Vloerbedekking leggen wij graag voor u!

Bent u op zoek naar vloerbedekking? Dan helpt Betuwse Woonideeën u graag verder! Wij hebben een groot assortiment aan vloerbedekkingen. Wij komen graag bij u langs op locatie, zodat wij u alle mogelijke vormen van vloerbedekking kunnen laten zien. Als u een keuze heeft kunnen maken kunnen onze installateurs de vloer voor u leggen.

Wij verkopen en plaatsen de volgende vloerbedekking: Tapijt, PVC vloeren, COREtec®, Laminaat, Tapijttegels, Deurmat, Vinyl vloer

Onze specialisten in vloerbedekkingen

Nieuwe vloerbedekking nodig?

Ons assortiment vloerbedekking

Betuwse Woonideeën kan u in alle vormen van vloerbedekking voorzien. Onderstaand ons assortiment aan verschillende soorten vloeren.

Tapijt

Tapijt is een warme en sfeervolle vloer. Het zorgt voor karakter in de ruimte. Tapijt is sterk genoeg voor dagelijks gebruik en werkt ook nog eens isolerend! Ook zorgt tapijt ervoor dat er minder stof door de lucht zweeft. Het stof zakt in het tapijt en blijft hier in zitten tot u het op zuigt met de stofzuiger.

PVC-vloeren

Een PVC vloer is gemaakt van en plastic soort. Een aantal eigenschappen van een PVC vloer is dat deze zeer geluiddempend, slijtvast en makkelijk te onderhouden is en door de slijtvaste laag is de slijtage minimaal. Deze vloer is hierdoor een duurzame optie voor jaren plezier. Betuwse Woonideeën verkoopt alleen PVC vloeren met een milieukenmerk.

COREtec®

COREtec® vloeren is de nieuwste revolutie in harde vloeren. Deze zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De COREtec® vloer is extreem stabiel, 100% watervast, akoestisch dempend en geeft een hoog comfort.

Laminaat

Een laminaatvloer heeft de warme uitstraling van hout, maar is voordeliger en makkelijker te onderhouden dan een houten of parketvloer. Door de beschermlaag op onze laminaat vloeren is deze krasvrij. Een laminaatvloer is gemakkelijker om te leggen, hierdoor zijn de kosten voor het leggen aanzienlijk minder.

Vinyl

Een vinyl vloer is trendy, tijdloos en gemakkelijk te onderhouden. Zeker omdat deze vloeren in oneindig veel designs te verkrijgen zijn. Zo is er voor ieder wat wils. Wij verkopen effen vinyl, maar ook vinyl wat eruit zien als vloertegels of een parket vloer. Deze vloer is ook een duurzame keuze door de krasvrije laag op onze vinyl vloeren.

Tapijttegels

Tapijttegels heeft de eigenschappen van een tapijtvloer, maar is nog gebruiksvriendelijker. U kunt de vloer in een patroon laten leggen en u kunt de vloer zelfs mee verhuizen als dat nodig is. Er zijn heel veel motieven en kleuren beschikbaar. Hierdoor is deze vloer perfect voor iedere ruimte.

Deurmatten

Een deurmat is essentieel voor het behoud van uw vloer. Met een goede deurmat wordt de levensduur van een vloer aanzienlijk verlengd. Voor het beste resultaat heeft u buiten een borstelmat en binnen een goede droogloopmat of schoonloopmat.

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Onze rijdende showroom komt graag bij u op locatie langs, omdat wij houden van een persoonlijke benadering. Met deze benadering kunnen wij u voorzien van het beste advies. Met onze vakmensen kunnen wij de uitgekozen vloerbedekking in uw huis leggen. We houden van ons vak en doen alle projecten, groot of klein, met dezelfde passie en enthousiasme. Wij willen dat alle klanten met een goed gevoel achter gelaten worden. We zien u namelijk graag opnieuw terug als tevreden klant!

Betuwse Woonideeën, uw specialist in raamdecoratie

Betuwse Woonideeën is in 2015 opgericht en gevestigd in Geldermalsen, hier is ook onze showroom. Wij verkopen en plaatsen diverse soorten vloerbedekking in regio Geldermalsen, Buren, Leerdam, Culemborg, de nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg, Zaltbommel, Beesd, Tiel, West Betuwe, Meteren, De Plantage in Meteren Tricht, Buurmalsen en Vianen.