Pvc vloeren

Home » Vloerbedekking » Pvc vloeren

Pvc vloeren: duurzaam met veel voordelen!

Geeft u de voorkeur aan een strakke, gladde vloer? Dan is pvc een perfecte oplossing. Een pvc-vloer bestaat uit meerdere lagen kunststof waarbij de toplaag een beschermende werking heeft. Een pvc-vloer is wat duurder in aanschaf, maar u bespaart kosten op lange termijn omdat u kiest voor een duurzame vloer.

Pvc-vloeren: de trend van nu

Pvc kom je in steeds meer huizen tegen en dat is niet gek want deze vloer weet een verbazingwekkend natuurlijke uitstraling te combineren met vele praktische voordelen:

  • Slijtvast, dus duurzaam
  • Makkelijk in onderhoud
  • Geluiddempend
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Een pvc-vloer houdt geen allergenen vast waardoor die geschikt is voor mensen met allergieën
  • Voelt aangenaam aan
  • Waterbestendig, kan dus ook in de keuken en badkamer
  • In veel stijlen en dessins zoals hout, visgraat, betonlook of tegels verkrijgbaar

Vakkundig laten leggen van uw pvc-vloer

Wij volgen steeds de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Wij kiezen voor pvc-vloeren van hoge kwaliteit met milieukeurmerken. Zo treft u bij ons geen pvc aan met de verkeerde weekmakers. Wij verkopen de standaard gelijmde versie (dry back) van IPC, TFD Floortile, Vivafloors en Matchh en klikversies van hiervoor genoemde leveranciers in rigid core en de leveranciers Decora en COREtec®.

Het leggen van een pvc-vloer vraagt om veel kennis en een vakkundige aanpak. Om te beginnen moet de ondergrond helemaal strak en glad zijn. Is dat niet het geval, dan is het nodig om de ondergrond te egaliseren voordat de vloer gelegd wordt.

Wilt u ook een prachtig gelegde vloer die lang meegaat? Kom kijken en voelen bij ons in de inspiratieshowroom. Kan dat niet? Dan komen we ook graag bij u thuis of op kantoor.

Nu ook dealer van Rivièra Maison

Zoekt u naar die perfecte balans tussen klasse, luxe en duurzaamheid in uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Betuwse Woonideeën is trots om een breed scala aan hoogwaardige PVC vloeren van Rivièra Maison aan te bieden. Elk van onze vloeren belichaamt de elegantie en de verfijning waar Rivièra Maison om bekend staat. Verken ons assortiment, ontdek de voordelen en laat u inspireren door de unieke looks van Rivièra Maison. Wij nodigen u uit om uw droomvloer hier te vinden.

Liever een andere vloerbedekking?

U vindt bij ons ook een ruim aanbod aan tapijt, laminaat, vinyl en tapijttegels.