Vloerreiniging

Home » Vloerreiniging

Uw vloer professioneel en grondig laten reinigen?

Betuwse Woonideeën beschikt over één van de beste vloerreinigingsmachines ter wereld. In samenwerking met ‘het clean team’ maken we uw vloer weer als nieuw.

Onze Duplex sproeit, stoomt, borstelt verticaal in twee richtingen en neemt het vuile water op. Uiteraard gebruiken we de juiste professionele schoonmaakproducten voor iedere klus. Vervuilde vloeren worden weer schoon en fris. Als u zorgt dat de ruimte leeg is, doen wij de rest. Het is in een paar uurtjes gepiept.

Verleng de levensduur van uw vloer

Iedere vloer wordt op den duur vettig, smoezelig of vlekkerig, of het nu tapijt is, gietvloer, laminaat of pvc. Het ligt waarschijnlijk niet aan u; als u niet beschikt over de juiste spullen ontstaat er altijd een vuilsluier. En hoewel anderen u onmiddellijk zullen vertellen dat u uw vloer moet vervangen, begrijpen wij dat er allerlei redenen kunnen zijn om eerst uw bestaande vloer op te knappen. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan het financiële plaatje of aan het milieu.

Vraag direct uw vloerreiniging aan

Bent u benieuwd naar wat onze vloerreiniging voor uw huis of kantoor kan doen? Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.