Vouwgordijnen kopen

Home » Vouwgordijnen kopen

Vouwgordijnen zijn tijdloos en passen in elk interieur

Bent u op zoek naar vouwgordijnen? Dan bent u bij Betuwse Woonideeën op de goede plaats! Wij komen graag bij u langs met onze rijdende showroom om samples van vouwgordijnen te laten zien. Heeft u de keuze gemaakt, dan kunnen wij ook de installatie verzorgen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij vouwgordijnen.
Bekijk ook eens onze andere vormen van binnenzonwering: Gordijnen, Inbetween gordijnen, Houten jaloezieën, Duo rolgordijnen, Shutters, Aluminium jaloezieën of Rolgordijnen.

De voordelen van vouwgordijnen

  • Warmte regulerend
  • Zowel transparant als verduisterend verkrijgbaar
  • Stof ook leverbaar als gordijn
Sfeervolle inbetweens

Nieuwe raamdecoratie nodig?

Wat zijn vouwgordijnen?

Vouwgordijnen zijn gordijnen die naar boven open gaan. Deze vouwgordijnen kunnen wij met of zonder baleinen leveren. De ouderwetse stijl is zonder baleinen, hierdoor vouwt het vouwgordijn onregelmatig en golvend op. Dit zorgt voor een landelijke uitstraling.
Vouwgordijnen met baleinen zorgen voor een strak en steviger gordijn. Dit zijn latjes die door een tunnel in het vouwgordijn gaan. Hierdoor wordt het vouwgordijn strak en gelijkmatig opgerold wat voor een moderne uitstraling zorgt.

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Wij komen graag bij u thuis of op locatie langs voor een op maat gemaakt advies, omdat we met deze persoonlijke benadering het beste uw wensen kunnen bepalen. U kunt gelijk de producten bekijken in onze rijdende showroom. Door ons gesprek komt u misschien wel op hele andere ideeën dan u eerst in gedachten had. Met onze vakmensen kunnen wij de gekozen stijl gelijk in uw woning plaatsen. We houden van ons vak en doen alle projecten, groot of klein, met dezelfde passie en enthousiasme. Onze missie is: alle klanten moeten 100% tevreden zijn. We zien u namelijk graag opnieuw terug tevreden klant!

Betuwse Woonideeën, uw interieuradviseur

Betuwse Woonideeën is een interieurspecialist opgericht in 2015 en is gevestigd in Geldermalsen, waar ook onze showroom zich bevindt. Vouwgordijnen verkopen en plaatsen wij in de regio Geldermalsen, Buren, Leerdam, Culemborg, de nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg, Zaltbommel, Beesd, Tiel, West Betuwe, Meteren, De Plantage in Meteren Tricht, Buurmalsen en Vianen. Als u meer informatie nodig heeft over vouwgordijnen adviseren wij u graag bij ons in de showroom of bij u op locatie.