Akoestische wandpanelen

Home » Wandbekleding » Akoestische wandpanelen

Akoestische Panelen

Gladde muren en harde vloeren kunnen ervoor zorgen dat er veel galm in een ruimte ontstaat. Dat kunt u tegengaan met losse vloerkleden en raambekleding, maar er is ook een andere decoratieve oplossing: akoestische panelen. Deze panelen zijn ontworpen om de geluidskwaliteit in een ruimte te verbeteren door ongewenste echo’s, galm en geluidsreflecties te verminderen.

Voordelen van akoestische panelen

  • De panelen kunnen aan een muur of plafond gemonteerd worden.
  • Gemakkelijk zelf te monteren met een montagekit.
  • Akoestische panelen vereisen over het algemeen weinig tot geen onderhoud. Af en toe afstoffen of stofzuigen, is meestal voldoende.
  • Het zijn mooie details in uw interieur.

De panelen zijn leverbaar in 60 x 60 centimeter of 305 x 60 centimeter. De houten lamellen zijn er in 3 breedten en in 40 verschillende kleuren en het vilt is leverbaar in 3 kleuren. Ook hierin kunnen we u dus van een goede en passende oplossing voorzien. Kom kijken bij ons in de inspiratieshowroom. Kan dat niet? Dan komen we ook graag bij u thuis of op kantoor.

Meer weten?

Kom op woensdagmiddag, vrijdag of zaterdag naar onze inspiratieshowroom aan De Iepenwei 3 in Geldermalsen. Kunt u niet op die dagen? Bel ons dan om een afspraak te maken.

Ruime keuze wandbekleding

Ook voor behang en pvc voor aan de wand bent u bij ons aan het juiste adres.