Binnenzonwering

Home » Binnenzonwering

Zonwering binnen huis

In het voorjaar is het zonnetje in huis heerlijk, maar in de zomer kan de temperatuur binnen snel oplopen. Dan is binnenzonwering een heel functionele vorm van raambekleding, het houdt direct zonlicht buiten waardoor het koeler blijft en het beschermt de kleuren van uw meubels en vloer.

Binnenzonwering is natuurlijk niet alleen maar functioneel, het oog wil ook wat en daarom hebben wij een ruim aanbod met verschillende oplossingen die stuk voor stuk echt iets toevoegen aan uw interieur. U vindt bij ons een zonwering voor ieder raam.

B&C Premiumdealer

In onze inspiratieshowroom staat de raambekleding van B&C® in de spotlight en daarom mogen we onszelf Premiumdealer noemen. U vindt bij ons een opstelling met de complete raamdecoratiecollectie. U kunt dan plissé- en dupli-gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën of vouwgordijnen zien, aanraken, testen en beleven.

Veelzijdig, verrassend, vertrouwd en vakmanschap zijn de vier zekerheden van Betuwse Woonideeën en die sluiten naadloos aan op wat B&C® verlangt van Premiumdealers. Wij vertellen u graag alles over:

  • Functionaliteit
  • Opties voor raamdecoratie op maat
  • Verduisterende raamdecoratie
  • Bedieningssystemen
  • Kleuren en dessins

En natuurlijk geven we ook tips over het onderhoud van de raambekleding en kunnen we u vertellen welke variant het beste is voor een vochtige ruimte zoals de badkamer, of een ruimte waar damp en vetspetters op de loer liggen zoals je keuken.

De keuze voor de juiste raambekleding begint met het zien en beleven dus kom een keer bij ons langs.

Meer weten? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak of kom langs in onze inspiratieshowroom.

U maakt altijd een juiste keuze, want u mag de stalen meenemen om thuis te kijken of de materialen en kleuren goed combineren met het interieur.