Behang

Home » Wandbekleding » Behang

Creëer sfeer met behang

Behang, het is weer helemaal terug en het is dé manier om uw interieur snel en makkelijk een unieke twist te geven. Of het nu gaat om een saaie, glad gestucte wand, een deur met een schoonheidsfoutje of een muur met oneffenheden, u werkt het weg door te kiezen voor behang met een mooi patroon of een subtiele textuur. Liever niet zelf behangen? Dan kunnen wij dat voor u doen.

Voordelen van behang

  • Met behang kunt u creatieve ontwerpen en visuele effecten maken, bijvoorbeeld door het gebruik van gedurfde patronen, fotobehang of 3D-behang.
  • Onze luxe merken blijven helder van kleur, behouden hun structuur en zijn daardoor een duurzame keuze.
  • Sommige soorten behang hebben akoestische eigenschappen, waardoor ze geluid absorberen en een rustigere omgeving creëren.
  • Ons behangassortiment is stevig en sterk en makkelijk zelf aan te brengen.
  • Milieuvriendelijke productiemethoden.
  • Behang kan in vrijwel elke kamer worden gebruikt en zelfs tegen plafonds.

Er zijn diverse behangsoorten en veel kleuren, patronen en stijlen. Een prachtige vintage bloemenprint, een gaaf 3D-motief, een wandgrote afbeelding of een schattig kinderbehangetje, bij ons slaagt u gegarandeerd. Laat u inspireren in onze inspiratieshowroom en natuurlijk mag u onze boeken vol voorbeelden meenemen om thuis de passende keuze te maken.

Meer weten?

Kom op woensdagmiddag, vrijdag of zaterdag naar onze inspiratieshowroom aan De Iepenwei 3 in Geldermalsen. Kunt u niet op die dagen? Bel ons dan om een afspraak te maken.

Ruime keuze wandbekleding

Ook voor akoestische wantpanelen en pvc voor aan de wand bent u bij ons aan het juiste adres.