Plisségordijnen

Home » Binnenzonwering » Plisségordijnen

Plisségordijnen, veelzijdig en decoratief

U houdt van uw privacy en een gevarieerde lichtinval? Met een plisségordijn kunt u blijven variëren door het top-down-bottom-up-systeem dat opvouwt als een harmonica. Het gordijn is daarmee niet alleen van boven naar beneden te bedienen, maar ook zowel boven als onder op diverse hoogten vast te zetten zodat het zonlicht naar binnen schijnt maar de inkijk minimaal is. Het is een ideale zonwering voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale toepassingen.

Plissés zijn naast functioneel, warmte- en lichtregeling komen hier samen, ook sfeervol en decoratief. De stoffen zijn verkrijgbaar in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende kwaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan zilvertinten voor een strak interieur in uw kantoor en de warme tinten in diverse leefruimtes. De transparante variant laat zich mooi combineren met bijvoorbeeld gordijnen.        

Voordelen van plisségordijnen

  • Leverbaar in vele vormen, bijvoorbeeld voor driehoekige ramen, koepels en erkers
  • Veel zonlicht en veel privacy door het top-down-bottom-up-systeem
  • Ook verduisterend verkrijgbaar
  • Warmte regulerend
  • Geen kieren omdat het gordijn en het ophangsysteem even breed zijn

Met plisségordijnen kiest u voor een fraaie en unieke raambekleding voor uw woning of kantoor. Wij adviseren u graag, in onze inspiratieshowroom of bij u thuis of op kantoor.

Ruime keuze aan raambekleding