Raambekleding

Home » Raambekleding

De woonspecialist voor raambekleding

Een aangekleed huis is een gezellig huis. Met zorg gekozen bekleding van uw ramen draagt daar zeker aan bij. Met leveranciers als B&C®, Cedeko en huismerk Pure hebben we voor elk budget een oplossing op maat. Natuurlijk maken we alle raambekleding op maat en als u dat wilt monteren we het ook voor u.

Inbetweens, gordijnen, vitrage en binnenzonwering, zoals houten en aluminium jaloezieën, rol- of vouwgordijnen, shutters of lamellen zijn niet alleen functioneel en stijlvol, het brengt ook extra sfeer in huis. Modern, traditioneel of trendy, met de mogelijkheden die u bij ons vindt brengt u precies de accenten aan die u wilt. We bieden u maatwerk voor alle soorten ramen.

Gordijnen

Gordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Voor woonkamer, slaapkamer en kinderkamers kiest u met overgordijnen voor warmte en huiselijkheid! Overgordijnen geven u bovendien privacy tijdens de donkere avonden. We adviseren u graag over de juiste stof, de kleur en het dessin. En we vertellen u graag over de mogelijkheden van diverse plooisoorten, zeilringen, aan de achterzijde gevoerd, et cetera. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vitrage en Inbetweens

Vitrage en Inbetweens zijn sfeervol en lichtdoorlatend. Vitrages zijn dun en transparant. Inbetweens zijn iets dikker en geven nog minder inkijk. Met inbetweens zorgt u voor meer privacy. Ze zijn lichtdoorlatend, waardoor het binnenkomende licht sfeervol wordt verzacht. Wilt u een wat dunnere stof en toch de gezelligheid wilt van een gordijn?

Benieuwd naar wat wij op het gebied van raambekleding voor u kunnen betekenen? Kom kijken en voelen bij ons in de inspiratieshowroom. Kan dat niet? Dan komen we ook graag bij u thuis of op kantoor.

U maakt altijd een juiste keuze, want u mag de stalen meenemen om thuis te kijken of de materialen en kleuren goed combineren met het interieur.