Inklemhorren

Home » Horsystemen » Inklemhorren

Inklem horren: sterk en functioneel

Ook als u draai-kiepramen heeft wilt u die open kunnen zetten zonder het risico op vliegende beestjes binnen. Dan is een inklemhor dat u plaatst zonder boren en schroeven een perfecte oplossing.

Een inklem- of inzethor heeft uiterst geringe inbouwdiepte waardoor het in vrijwel ieder raam past dat naar binnen opendraait of -kiept. De dunne flens zorgt ervoor dat de hor zich tussen het raam en het kozijn klemt, waardoor het naadloos aansluit. Het is eenvoudig in en uit te nemen, zodat u het in de winter eventueel kunt opbergen.

Het profiel van een inklemhor is altijd van aluminium dat gepoedercoat wordt. Door die mooie en harde laklaag en rotvrij en kleurvast gaas gaat het jaren mee. Onze inklemhorren kunnen elk weertype doorstaan!

Voordelen van inklemhorren

  • Sterk en weerbestendig gaas
  • Past in draai-kiepramen
  • Eenvoudig te plaatsen en uit te nemen
  • Er zijn verschillende standaard RAL-kleuren, maar u kunt uw inklemhor in iedere gewenste kleur laten uitvoeren

U kunt bij ons voor ieder raam een geschikte hor vinden. Kom eens kijken in onze inspiratieshowroom. Kan dat niet? Dan komen we ook graag bij u thuis of op kantoor.

Houd insecten en pollen buiten

Eenvoudig insecten en pollen buiten houden? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden en uitvoeringen, zoals plissé-hordeuren, rolhorren of kantelhorren.