Wandbekleding

Home » Wandbekleding

De woonspecialist voor wandbekleding

Wandbekleding is een veelzijdige en krachtige manier om uitstraling aan uw interieur te geven. U vindt bij ons diverse oplossingen, zoals behang, akoestische panelen en pvc. Ontdek hoe wandbekleding, ook wel wanddecoratie genoemd, een harmonieuze en functionele aanvulling kan zijn op uw interieur. Natuurlijk helpen we u graag om uw visie tot leven te brengen, bij ons in de inspiratieshowroom of bij u aan de keukentafel of aan het bureau.

Behang

Behang is een wandbekleding waarmee u unieke sferen kunt creëren door de keuze voor kleur, patroon en textuur. Met collecties van de luxe merken BN Walls en Eijffinger hebben we voor elk interieur een oplossing op maat.

Akoestische wandpanelen

Raambekleding kan de galm in uw huis of kantoor verminderen, maar er is nog een andere manier: het plaatsen van akoestische panelen, waardoor met oog voor detail een rustigere en aangenamere omgeving ontstaat. Dit is vooral waardevol in kamers met gladde harde oppervlakken.

PVC wandpanelen

Een vloer van pvc is inmiddels wel ingeburgerd, maar pvc kan ook op de wand, zelfs in de badkamer.

Meer weten?

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u? Kom op woensdagmiddag, vrijdag of zaterdag kijken en voelen bij ons in de inspiratieshowroom aan De Iepenwei 3 in Geldermalsen. Kan dat niet op die dagen? Dan komen we ook graag bij u thuis of op kantoor. U maakt altijd een juiste keuze, want u mag de stalen meenemen om thuis te kijken of de materialen en kleuren goed combineren met het interieur.