Paneelgordijnen

Home » Binnenzonwering » Paneelgordijnen

Paneelgordijnen, Strak en modern

U heeft een mooie grote raampartij en geen idee waarmee u die kunt bekleden? Dan zijn paneelgordijnen de ideale oplossing met een strakke stijlvolle uitstraling. De verticale panelen zijn mogelijk tot wel 130 centimeter breed en 3 meter hoog, waardoor ze ook te gebruiken zijn als afscheiding in een kamer. De gordijnstoffen zijn in 1 systeem te combineren met inbetweens.

Elk paneel is apart te verschuiven zodat u kunt spelen met de inkijk en de lichtinval. Door de panelen te verfraaien met houten of aluminium baleinen creëert u een eigentijdse uitstraling. U bedient deze gordijnen met een trekstang, het bekende koordsysteem of elektrisch.

Voordelen van paneelgordijnen

  • Panelen zijn afzonderlijk te bedienen
  • Er zijn diverse kleuren en motieven beschikbaar die u ook nog kunt combineren
  • Mooi te combineren met bijvoorbeeld rolgordijnen of lamellen voor de kleinere ramen
  • Ideaal voor grote raampartijen
  • Paneelgordijnen worden op maat gemaakt

Wij kijken graag met u mee of paneelgordijnen de juiste oplossing zijn voor uw huis of kantoor. Kom kijken en voelen bij ons in de inspiratieshowroom. Kan dat niet? Dan komen we ook graag bij u thuis of op kantoor.

Ruime keuze aan raambekleding

Modern, klassiek, kleurrijk of rustige tinten? Wij hebben voor elk interieur een passende zonwering, van rolgordijnen en jaloezieën tot shutters en plisségordijnen.