Vloerbedekking

Home » Vloerbedekking

De woonspecialist voor vloerbedekking

Of u nu functioneel, sfeervol of trendy wenst, met ons uitgebreide aanbod bieden we altijd een vloerbedekking die bij u past. En de merken en soorten vloerbedekking die we verkopen zijn duurzaam en veilig. Wij adviseren u als woonspecialist graag bij het waarmaken van uw woon- of projectideeën.

Naast tapijt zijn er tegenwoordig heel veel andere soorten vloerbedekking. In onze inspiratieshowroom vindt u pvc, laminaat, vinyl en een ruime keuze aan vloerkleden en deurmatten in diverse kleuren en maten. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Vooraf kunt u met een aantal zaken rekening houden:

  • Waar komt de vloerbedekking te liggen? Misschien wilt u in de slaapkamer lekker zacht tapijt en is in de woonkamer een vlakke pvc-vloer praktischer.
  • Denk aan het onderhoud, wilt u stofzuigen of dweilen?
  • Als er allergieën zijn, kies dan een harde vloer.
  • Houd rekening met optische effecten, door donkere vloerbedekking of een vloer met een druk motief lijkt een ruimte kleiner.
  • Zijn er kleine kinderen of huisdieren waardoor er intensief wordt geleefd op de vloer of heeft u meubels die indrukken in de vloerbedekking maken?
  • Denk aan het geluid. Laminaat op een verdiepingsvloer of in een bovenwoning is gehorig.

PVC

Een vloer die bijna niet van hout is te onderscheiden maar dan onderhoudsarm! Of liever een betonlook? Met een pvc-vloer kan het. Het is een innovatieve designvloer met een verbazingwekkende natuurlijke uitstraling, slijtvast, makkelijk in onderhoud en het voelt warm en stevig aan.

Tapijt

Tapijt blijft een vloerbedekking van alle tijden. Goed tapijt geeft warmte en karakter aan een ruimte, het dempt geluid en het werkt energiebesparend omdat het warmte vasthoudt.

Laminaat

Laminaat heeft de uitstraling van hout, maar is voordeliger én gemakkelijker te onderhouden. Het heeft een harde toplaag en is een alternatief voor een houten vloer of parket.

Vloerkleden

Kleur, sfeer en persoonlijkheid aanbrengen in uw interieur? Dat doet u heel eenvoudig met losse vloerkleden.

Vinyl

Vinyl is trendy, gemakkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in heel veel kleuren en patronen. Vinyl past in bijna ieder vertrek, heeft een krasvrije laag en is geluiddempend door de verende rug.

Tapijttegels

Zelf het design van uw tapijt bepalen kan met tapijttegels en u kunt het aanpassen wanneer u wilt en zelfs meeverhuizen.

Deurmatten

Voorkomen dat u zand en ander vuil naar binnen loopt verlengt de levensduur van uw vloer. Voor iedere situatie bieden we een deurmat. Voor buiten hebben we borstel- en spaghettimatten en voor binnen droogloopmatten en schoonloopmatten. Zo weet u zeker dat u langer van uw vloerbedekking kunt genieten.

Een goed beeld krijgen van de vloerbedekking in uw interieur? Maak een moodboard. Wij adviseren u graag. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Heeft u een keuze gemaakt in onze inspiratieshowroom en wilt u er zeker van zijn dat u het juiste kiest? Dan mag u de stalen meenemen om thuis te kijken of uw keuze goed combineert met het interieur.

Met ons uitgebreide aanbod bieden we altijd een vloerbedekking die bij u past. Kom kijken en voelen bij ons in de inspiratieshowroom. Kan dat niet? Dan komen we ook graag bij u thuis of op kantoor. Wij kijken dan wat er technisch mogelijk is en nemen direct de maten op. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte.