Groen

Home » Groen

Kunstgras: zorgeloos genieten van balkon tot tuin

Kunstgras is heel het jaar door groen, makkelijk in onderhoud en vooral mooi. Easy grass is de allernieuwste vorm van zorgeloos genieten om uw woning: de allerlaatste ontwikkeling op het gebied van hoogwaardig kunstgras. U kunt nu zelf de vele voordelen ervaren die deze nieuwste generatie kunstgras u biedt. Hoe en waar u het ook wilt gebruiken, easy grass heeft steeds de praktische oplossing.

Alle kwaliteiten easy grass zijn comfortabel, onderhoudsvriendelijk en kostenbesparend. Easy grass blijft mooi, makkelijk en groen. Bovendien is easy grass veelzijdig toepasbaar; van balkon tot tuin, van terras tot gazon. Kunstgras in de tuin is een uitstekende oplossing voor iedereen die het hele jaar door van een mooi groen gazon wil genieten.

Kind- en diervriendelijk
Kunstgras is zacht, laat uitstekend water door en zal niet beschadigen door bijvoorbeeld urine van dieren. Hierdoor is kunstgras uitstekend geschikt voor uw kinderen en huisdier(en). Omdat het kunstgras heerlijk zacht is wordt kunstgras beschouwd als een fijne speelondergrond. Door de goede drainerende eigenschappen kunnen uw kinderen na een regenbui al snel weer op het kunstgras spelen. En dit zonder vies te worden.

Kunstgras is dan wel onderhoudsarm, het is niet geheel onderhoudsvrij. Wij raden u aan om het kunstgras in uw tuin regelmatig te onderhouden. Kunstgras laat namelijk geen onkruid door, maar er kan wel onkruid en mos ontstaan wanneer organisch materiaal op het kunstgras blijft liggen. U kunt blad en ander organisch materiaal eenvoudig van het kunstgras verwijderen door dit eraf te vegen. Door het regelmatig borstelen van het kunstgras blijven de sprieten mooi rechtop staan.

Voordelen van kunstgras:

  • Onderhoudsvriendelijk: nooit meer maaien, onkruid wieden, water geven vervangen enz.
  • Ziet er altijd mooi en groen uit (zelfs onder een zwembad, tuintafel etc.)
  • Na een regenbui bespeelbaar zonder vies te worden (wel nat)
  • Alleen schoonhouden met een ruwe bezem
  • Lekker zorgeloos genieten maar!

Betuwse woonideeën geeft u een deskundig advies en samen komen we tot uw keuze voor uw tuin, woning en/of kantoor!