Interieuradvies in Culemborg

Home » Interieuradvies in Culemborg

Betuwse Woonideeën voor advies en uitvoering

Bent u op zoek naar interieuradvies in Culemborg? Betuwse Woonideeën geeft professioneel advies op maat.
Als u op zoek bent naar vloerbedekking, raambekleding, binnenzonwering, buitenzonwering of horsystemen kunt u bij ons terecht. Ook kunnen wij voor u de vloeren leggen of de raamdecoratie ophangen. Wij leveren en plaatsen alle producten die wij verkopen.

  • Persoonlijk advies op locatie
  • Adviseren en uitvoeren
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Duurzame materialen van gerenommeerde leveranciers
Onze interieuradviseurs Louis en Jolanda, de specialisten van Betuwse Woonideeën in Culemborg

Interieuradvies in Culemborg nodig?

Interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Culemborg

Particulieren, bedrijven of organisaties die interieuradvies en -oplossingen willen voor hun huis, kantoor of bedrijfsruimte kunnen terecht bij Betuwse Woonideeën. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Wij kunnen tapijt vloeren, PVC vloeren, COREtec® vloeren, laminaat vloeren, tapijttegels, deurmatten of vinyl vloeren leveren en plaatsen. De PVC vloer is een duurzame optie, deze PVC vloeren zijn slijtvast, makkelijk te onderhouden, sterk en stiller dan hout of laminaat vloeren. Hierdoor is PVC perfect geschikt voor uw nieuwe interieur!
Wij kunnen ook helpen bij het vinden van passende raamdecoratie. Een veel gekozen optie is houten jaloezieën, deze jaloezieën zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Wij meten de houten jaloezieën in en plaatsen deze voor u.
Vraag offerte aan

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Om u optimaal te kunnen adviseren over uw woning of kantoor komen wij graag persoonlijk bij u langs. Met onze rijdende showroom kunnen wij u ons assortiment op locatie laten zien. Hierdoor heeft u gelijk een beeld bij de keuzes die gemaakt zijn, waarschijnlijk zal u tot een keuze komen waar u nog nooit aan heeft gedacht. Met onze vakmensen kunnen wij ons advies gelijk toepassen op uw woning, wij leveren en plaatsen onze producten ook. Omdat we van ons vak houden doen we alle opdrachten met passie en enthousiasme, of het nu een kleine opdracht is of een heel project. Alle klanten moeten volledig tevreden zijn, dat is onze missie. We zien u namelijk graag weer als tevreden klant terug!