Interieuradvies in Geldermalsen

Home » Interieuradvies in Geldermalsen

Betuwse Woonideeën voor interieuradvies en uitvoering

Bent u op zoek naar interieuradvies in Geldermalsen? Betuwse Woonideeën geeft professioneel advies op maat.
Als u op zoek bent naar vloerbedekking, raambekleding, binnenzonwering, buitenzonwering of horsystemen kunt u bij ons terecht. Ook kunnen wij voor u de vloeren leggen of de raamdecoratie ophangen. Wij bieden u een volledig pakket, wij leveren en plaatsen alle producten die wij verkopen.

  • Persoonlijk advies op locatie
  • Adviseren en uitvoeren
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Duurzame materialen van gerenommeerde leveranciers
Onze interieuradviseurs Louis en Jolanda, de specialisten van Betuwse Woonideeën in Geldermalsen

Interieuradvies in Geldermalsen nodig?

Interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Geldermalsen

Betuwse Woonideeën geeft advies aan particulieren, bedrijven of organisaties die hulp nodig hebben bij het stylen van hun huis, kantoor of bedrijfsruimte. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Wij kunnen tapijt vloeren, PVC vloeren, COREtec® vloeren, laminaat vloeren, tapijttegels, deurmatten of vinyl vloeren leveren en plaatsen. Een onderhoudsvrije optie is een PVC vloer, deze PVC vloeren zijn slijtvast, makkelijk in onderhoud, sterk en stiller dan houten vloeren, dus perfect geschikt voor uw nieuwe ruimte!
Passende raamdecoratie kan veel voor uw interieur betekenen. Houten jaloezieën is een moderne en stijlvolle oplossing, deze jaloezieën zijn in vele kleuren verkrijgbaar. De houten jaloezieën kunnen door ons worden ingemeten en geplaatst.
Offerte aanvragen

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Voor een advies op maat komen we graag bij u thuis of op locatie omdat we met deze persoonlijke benadering u optimaal kunnen adviseren. Met onze rijdende showroom kunnen wij u ons assortiment op locatie laten zien. Hierdoor kunt u gelijk een beeld vormen van uw keuze. Op basis van dit gesprek komt u misschien tot een keuze waarmee u uzelf verrast. Met onze vakmensen kunnen wij ons advies gelijk uitvoeren op uw woning. Omdat we van ons vak houden doen we alle opdrachten met passie en enthousiasme, of het nu een kleine opdracht is of een heel project. Alle klanten moeten volledig tevreden zijn, dat is onze missie. We zien u namelijk graag weer als tevreden klant terug!