Interieuradvies in Leerdam

Home » Interieuradvies in Leerdam

Betuwse Woonideeën voor interieuradvies en uitvoering

Bent u op zoek naar interieuradvies in Leerdam? Betuwse Woonideeën helpt u graag verder.
Zoekt u naar vloerbedekking, raambekleding, binnenzonwering, buitenzonwering of horsystemen? Hiervoor ben je bij ons op de goede plek. Wij geven niet alleen professioneel woonadvies, maar kunnen ook voor u de vloeren leggen of de raamdecoratie ophangen.

  • Persoonlijk advies op locatie
  • Adviseren en uitvoeren
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Duurzame materialen van gerenommeerde leveranciers
Onze interieuradviseurs Louis en Jolanda, de specialisten van Betuwse Woonideeën in Leerdam

Interieuradvies in Leerdam nodig?

Interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Leerdam

Betuwse Woonideeën is er voor particulieren, bedrijven of organisaties die interieuradvies en -oplossingen willen voor hun huis, kantoor of bedrijfsruimte. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Wij kunnen tapijt vloeren, PVC vloeren, COREtec® vloeren, laminaat vloeren, tapijttegels, deurmatten of vinyl vloeren leveren en plaatsen. De PVC vloer is een veelgebruikte vloer, deze PVC vloeren slijten bijna niet, heeft geen onderhoud nodig en is stiller dan een houten of laminaat vloer. Hierdoor is deze vloer in elke ruimte te gebruiken.
Nieuwe raamdecoratie kan een hele andere uitstraling geven. Houten jaloezieën geeft een hele moderne uitstraling, deze jaloezieën zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Wij kunnen de houten jaloezieën inmeten en plaatsen voor u.
Offerte aanvragen

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Met onze rijdende showroom kunnen wij u optimaal adviseren. Wij hebben graag persoonlijk contact en komen graag langs bij u thuis of op kantoor. Hierdoor heeft u gelijk een goed beeld bij de gemaakte keuzes. Uw keuze zal als een verrassing komen, met ons advies kom je op ideeën waar u nooit aan gedacht heeft. Met onze vakmensen kunnen wij ons advies gelijk uitvoeren op uw woning. Omdat we van ons vak houden doen we alle opdrachten met passie en enthousiasme, of het nu een kleine opdracht is of een heel project. Alle klanten moeten volledig tevreden zijn, dat is onze missie. We zien u namelijk graag weer als tevreden klant terug!