Interieuradvies in Meteren

Home » Interieuradvies in Meteren

Betuwse Woonideeën voor woonadvies en uitvoering

Bent u op zoek naar interieuradvies in Meteren? Voor woonadvies op maat bent u bij Betuwse Woonideeën op de goede plek. Als u op zoek bent naar vloerbedekking, raambekleding, binnenzonwering, buitenzonwering of horsystemen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen ook de vloeren leggen of de raamdecoratie ophangen. Wij geven niet alleen professioneel woonadvies, maar kunnen u volledig ontzorgen.

  • Persoonlijk advies op locatie
  • Adviseren en uitvoeren
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Duurzame materialen van gerenommeerde leveranciers
Onze interieuradviseurs Louis en Jolanda, de specialisten van Betuwse Woonideeën in Meteren

Interieuradvies in Meteren nodig?

Interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Meteren

Particulieren, bedrijven of organisaties die interieuradvies en -oplossingen willen voor hun huis, kantoor of bedrijfsruimte kunnen allemaal terecht bij Betuwse Woonideeën. Het plaatsen van vloeren is voor ons dagelijkse kost. Wij kunnen tapijt vloeren, PVC vloeren, COREtec® vloeren, laminaat vloeren, tapijttegels, deurmatten of vinyl vloeren leveren en plaatsen. Een onderhoudsvrije optie is een PVC vloer, deze PVC vloeren zijn slijtvast, makkelijk in onderhoud, sterk en stiller dan houten vloeren, dus perfect geschikt voor uw nieuwe ruimte!
Andere raamdecoratie kan uw interieur al veranderen. Houten jaloezieën is een mooie oplossing hiervoor, deze jaloezieën zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Wij kunnen de houten jaloezieën voor u inmeten en installeren.

Meer informatie

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Voor een optimaal advies komen wij graag thuis of op kantoor bij u langs. Wij nemen samples mee van ons assortiment, waardoor u gelijk een beeld kunt vormen. Wij hopen met dit gesprek tot een keuze te komen waar uzelf nooit aan gedacht had. Met onze vakmensen kunnen wij ons advies gelijk uitvoeren op uw woning. Omdat we van ons vak houden doen we alle opdrachten met passie en enthousiasme. Wij vinden dat alle klanten met een goed gevoel achtergelaten moeten worden. Groot of klein, voor ons maakt dat geen verschil.