Interieuradvies in Tiel

Home » Interieuradvies in Tiel

Betuwse Woonideeën voor advies en uitvoering

Bent u op zoek naar interieuradvies in Tiel? Voor professioneel advies op maat gaat u naar Betuwse Woonideeën.
U kunt bij ons terecht voor vloerbedekking, raambekleding, binnenzonwering, buitenzonwering of horsystemen. Vloeren leggen of de raamdecoratie ophangen kunnen wij allemaal voor u doen. Wij bieden u een volledig pakket, alle producten die wij leveren kunnen wij voor u plaatsen.

  • Persoonlijk advies op locatie
  • Adviseren en uitvoeren
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Duurzame materialen van gerenommeerde leveranciers
Onze interieuradviseurs Louis en Jolanda, de specialisten van Betuwse Woonideeën in Tiel

Interieuradvies in Tiel nodig?

Interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Tiel

Betuwse Woonideeën biedt interieuradvies aan particulieren, bedrijven of organisaties voor hun huis, kantoor of bedrijfsruimte. Het leggen van vloeren zijn wij in gespecialiseerd. Wij kunnen tapijt vloeren, PVC vloeren, COREtec® vloeren, laminaat vloeren, tapijttegels, deurmatten of vinyl vloeren leveren en plaatsen. Een onderhoudsvrije optie is een PVC vloer, deze PVC vloeren zijn slijtvast, makkelijk in onderhoud, sterk en stiller dan houten vloeren, dus perfect geschikt voor uw nieuwe ruimte!
Andere raamdecoratie kan veel veranderen aan uw interieur. Houten jaloezieën zijn hiervoor een mooie toevoeging, deze jaloezieën zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Wij kunnen de houten jaloezieën voor u inmeten en plaatsen.
Offerte laten maken

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Wij komen graag bij u thuis of op kantoor langs. Wij vinden dat een persoonlijke benadering erg belangrijk is en helpt ook bij het maken van uw keuze. Met onze rijdende showroom kunnen wij u ons assortiment aan u laten zien, waardoor u gelijk een goed beeld kunt vormen. Waarschijnlijk . Met onze vakmensen kunnen wij ons stijladvies gelijk op uw ruimte toepassen. Wij behandelen al onze klanten hetzelfde. Grote of kleine klanten krijgen dezelfde behandeling, met al onze passie en enthousiasme!