Interieuradvies in West Betuwe

Home » Interieuradvies in West Betuwe

Betuwse Woonideeën voor interieuradvies en uitvoering

Zoekt u interieuradvies in West Betuwe? Betuwse Woonideeën geeft advies op maat bij u op locatie.
Bent u op zoek naar vloerbedekking, raambekleding, binnenzonwering, buitenzonwering of horsystemen, dan kunt u ook bij ons terecht. Ook kunnen wij voor u de vloeren leggen of de raamdecoratie ophangen. Wij bieden een volledige service. Wij plaatsen en installeren de producten die u bij ons bestelt.

  • Persoonlijk advies op locatie
  • Adviseren en uitvoeren
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Duurzame materialen van gerenommeerde leveranciers
Onze interieuradviseurs Louis en Jolanda, de specialisten van Betuwse Woonideeën in West Betuwe

Interieuradvies in West Betuwe nodig?

Interieuradvies voor particulieren en bedrijven in West Betuwe

Betuwse Woonideeën geeft advies aan particulieren, bedrijven of organisaties die hulp nodig hebben bij het interieur veranderen van hun huis, kantoor of bedrijfsruimte. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren. Wij kunnen tapijt vloeren, PVC vloeren, COREtec® vloeren, laminaat vloeren, tapijttegels, deurmatten of vinyl vloeren bij u op locatie leveren en ook direct plaatsen. Een hele duurzame optie is een PVC vloer, deze PVC vloeren zijn makkelijk in onderhoud, slijtvast, sterker en stiller dan houten vloeren. Dé perfecte optie voor uw nieuwe ruimte!
Raamdecoratie kan veel aan de stijl van uw interieur veranderen. Een moderne en stijlvolle oplossing zijn Houten jaloezieën, deze jaloezieën zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Wij kunnen voor u de jaloezieën inmeten en plaatsen.
Offerte op maat

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Wij houden van een persoonlijke benadering, daarom komen wij voor een advies op maat graag bij u thuis of op kantoor langs. Met onze rijdende showroom kunnen wij u ons assortiment op locatie laten zien, dan heeft u gelijk een beeld van ons assortiment en uw keuzes. Wij hopen u te verrassen met ons stijladvies. Onze installateurs komen de bestelde producten graag plaatsen bij u. Het maakt voor ons niet uit of we een klein of groot project bij u komen uitvoeren. Elke klant is belangrijk en behandelen wij met evenveel passie en enthousiasme. We zien u namelijk graag weer als tevreden klant terug!