Interieuradvies in Zaltbommel

Home » Interieuradvies in Zaltbommel

Betuwse Woonideeën voor interieuradvies en uitvoering

Interieuradvies in Zaltbommel nodig? Betuwse Woonideeën geeft professioneel advies bij u op locatie.
Voor vloerbedekking, raambekleding, binnenzonwering, buitenzonwering of horsystemen bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen ook voor u de vloeren leggen of de raamdecoratie ophangen. Wij leveren en plaatsen alle producten die wij verkopen, hierdoor kunnen wij u volledig ontzorgen.

  • Persoonlijk advies op locatie
  • Adviseren en uitvoeren
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Duurzame materialen van gerenommeerde leveranciers
Onze interieuradviseurs Louis en Jolanda, de specialisten van Betuwse Woonideeën in Zaltbommel

Interieuradvies in Zaltbommel nodig?

Interieuradvies voor particulieren en bedrijven in Zaltbommel

Particulieren, bedrijven of organisaties die hulp nodig hebben bij het stylen van hun huis, kantoor of bedrijfsruimte kunnen terecht bij Betuwse Woonideeën. Wij zijn specialisten in het leggen van vloeren. Wij kunnen tapijt vloeren, PVC vloeren, COREtec® vloeren, laminaat vloeren, tapijttegels, deurmatten of vinyl vloeren leveren en plaatsen. Een goede en duurzame optie is de PVC vloer, deze PVC vloeren zijn makkelijk in onderhoud, slijtvast, sterker en stiller dan houten vloeren. Hierdoor de perfecte keus voor uw nieuwe interieur!
Matchende raamdecoratie kan uw interieur helemaal af maken. Houten jaloezieën is een stijlvolle oplossing, deze jaloezieën zijn in vele kleuren te verkrijgen. Wij komen graag bij u langs om de houten jaloezieën in te meten en te plaatsen.
Offerte aanvragen

Persoonlijke begeleiding en echt vakmanschap

Voor een op maat gemaakt advies komen we graag bij u thuis of op locatie omdat we met deze persoonlijke benadering het allerbeste advies kunnen geven. Wij brengen ons assortiment naar u toe met onze rijdende showroom. Hierdoor krijgt u gelijk een beeld bij uw gemaakte keuzes en kunnen wij u beter adviseren. Onze installateurs komen de producten graag bij u inmeten en plaatsen. Onze missie is: alle klanten moeten tevreden zijn als wij weg gaan. We zien u namelijk graag weer als klant terug!